EYESOFTRUTH.NL

Photography by Edwin Friedenberg

Glass II

Na het project met het wijnglas (Glass) in 2015, waren de Badboys (ik en mijn maatje Ad) wel blij met de foto’s van toen, maar we hadden niet de foto’s die we voor ogen hadden. Het moest dus (veel) beter, mooier en grootser en zijn we 1.5 jaar bezig geweest met nadenken, plannen maken, research, testen, nog meer nadenken en testen….. en ons plan werd alsmaar groter en groter.

Het zou niet alleen een nieuwe fotoserie worden, maar ook wilden we een tutorial maken voor de leden van onze fotoclub, een nog betere videopresentatie en dit moest natuurlijk in een grote zaal met groot scherm en supergeluid gepresenteerd gaan worden in oktober 2017. 

Het bestuur van de fotoclub werd vroegtijdig (verplicht) verzocht het programma op die avond te wijzigen, zonder dat wij aangaven wat er  zou gaan gebeuren. Het bestuur kent ons, en na wat tegenspartelingen waren ze overtuigd dat het waarschijnlijk wel goed zou komen.
Twee leden van de fotoclub hebben foto’s tijdens onze uiteindelijke fotoshoot gemaakt, die hebben we gebruikt in onze presentatie. De zaal moest worden geregeld en ook daarin hebben we medewerking gekregen. En natuurlijk moesten in de tussentijd de foto’s en de film gemaakt gaan worden, en dat is allemaal gelukt.

Uiteindelijk was het dan zover, op 19 oktober 2017 hebben we GLASS II getoond, middels de videopresentatie en daarna 10 ingelijste foto’s onthuld die nader bekeken konden worden door de leden van de fotoclub. 

De conclusie van de Badboys is dat het heel veel tijd, energie en doorzettingsvermogen heeft gekost, maar… We have done it!! 

Hieronder onze presentatie, gordijnen dicht, geluidsvolume omhoog, en enjoy.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2021 EYESOFTRUTH.NL

Thema door Anders Norén